Program spectacole pentru copii in Bucuresti - Balonul Copiilor

Joaca-te intr-o lume de basm!
Rezerva Balonul Copiilor pentru o petrecere de vis

Vreau o rezervare!

Balonul Copiilor s-a deschis!

Va asteptam!

Sambata 22 Februarie 2020

1200 Trupa "Muschetarii" - “PRINTUL FERMECAT”

"Pinocchio"

1800Gepetto,un meșter bătrân,sculpteaza din lemn o păpușă căreia îi pune numele Pinocchio! Pinocchio, foarte neascultator intra mereu in necazuri si mințea. Zana buna îl salva de fiecare dată si îi spunea sa nu mai mintă. De fiecare dată când mințea i se lungea nasul. După mai multe peripeții în ţara Distracției,Pinocchio îi promite Zanei,ca nu va mai minți și că va fi ascultător. Zâna,îl transformă în băiețel adevarat si acesta trăiește fericit lângă tatăl lui. Morala: Sa nu mințim,sa fim ascultători și să mergem la scoala!

Duminica, 23 Februarie 2020

1200 TEATRU - “SCUFITA ROSIE”

"Băiatul care a strigat Lupul"

1800Ciobanul care avea trei fii,îl roagă pe cel mai mic dintre ei sa aiba grija de oi. Băiatul, pentru ca se plictisea, se gândește să îi păcălească pe frații lui ca a venit lupul. Frații vin repede si băiatul le spune că i- a păcălit. Îi păcălește si a doua oara si rade de ei. Dar, nu dupa mult timp ,vine lupul si băiatul îi cheamă pe frații lui. Frații,crezând că îi pacaleste din nou,nu vin atunci când îl aud strigând pe băiat. Băiatul, se sperie crezând că lupul l- a luat cu el pe Fulgusor( mielul cel mic). Fulgusor, împreună cu copiii îl alungă pe lup in pădure! Morala: Sa nu mințim! "Mincinosul nici când spune adevarul nu este crezut!"

Trimitere Herastrau

Program cu publicul

Vineri: 15-20

Sambata: 10-20
Duminica: 10-20

Program pentru rezervari:
Marti-Vineri: 12-19 (la sediul nostru)
In timpul saptamanii: rezervare on-line (formularul de pe site) sau telefon contact 0721/261.632,0721/223.272 pentru relatii si stabilirea unei intalniri.

balonul pe facebook

Balonul Copiilor inseamna

Balonul Copiilor va asteapta cu jocuri gonflabile noi,o structura modulara noua pe trei nivele,jocuri mecanice, spectacole,petreceri si multe surprize.

Timpul alocat unei petreceri pentru copii este de 4 ore. Va asteptam!

Date de contact

0721 223 272

0721 261 632

balonulcopiilor@herastrau.ro

harta mica balonul copiilor

Copyright © 2012 Balonul Copiilor Termeni si conditii

Design si promovare de SiteUP