Program spectacole pentru copii in Bucuresti - Balonul Copiilor

Joaca-te intr-o lume de basm!
Rezerva Balonul Copiilor pentru o petrecere de vis

Vreau o rezervare!

Balonul Copiilor s-a deschis!

Va asteptam!

Sambata, 16 Noiembrie 2019

1200 Trupa "Muschetarii" - “Pinocchio”

"Pinocchio"

1800 Gepetto,un meșter bătrân,sculpteaza din lemn o păpușă căreia îi pune numele Pinocchio! Pinocchio, foarte neascultator intra mereu in necazuri si mințea. Zana buna îl salva de fiecare dată si îi spunea sa nu mai mintă. De fiecare dată când mințea i se lungea nasul. După mai multe peripeții în ţara Distracției,Pinocchio îi promite Zanei,ca nu va mai minți și că va fi ascultător. Zâna,îl transformă în băiețel adevarat si acesta trăiește fericit lângă tatăl lui. Morala: Sa nu mințim,sa fim ascultători și să mergem la scoala!

Duminica, 17 Noiembrie 2019

1200 Trupa "Muschetarii" - “PUNGUTA CU DOI BANI”

"Hai sa fim ecologiști"

1800 Victorita, fetița din povestea noastră este supărată pentru ca părinții au trimis-o la tara la bunici. Ea spune că ar fi preferat sa stea cu prietenii in centrul vechi al capitalei și sa nu meargă la țară,pentru că nu îi plac albinele si toate ganganiile. Amicul ei,care era crescut in mijlocul naturii,îi spune ce importanța au albinele,la ce folosesc copacii si de ce trebuie sa nu poluam apa. Victorita,spune că o să îngrijească florile,nu o sa mai polueze apa si o sa fie ecologistă ! Morala: Învățăm ce inseamna sa fim ecologiști! "A fi ecologist inseamna a fi prieten cu natura!"

Si nu uitati ca va asteptam cu spectacole, Jocuri si concursuri de la ora 13 si 19 in fiecare sambata si duminica

Orele 10-20 Acces la jocurile gonflabile,jocurile electronice si spectacole. Tarif intrare/copil 30lei-Vineri si 40 lei Sambata /Duminica. Biletul este valabil toata ziua iar adultii intra gratuit.

Trimitere Herastrau

Program cu publicul

Vineri: 15-20

Sambata: 10-20
Duminica: 10-20

Program pentru rezervari:
Marti-Vineri: 12-19 (la sediul nostru)
In timpul saptamanii: rezervare on-line (formularul de pe site) sau telefon contact 0721/261.632,0721/223.272 pentru relatii si stabilirea unei intalniri.

balonul pe facebook

Balonul Copiilor inseamna

Balonul Copiilor va asteapta cu jocuri gonflabile noi,o structura modulara noua pe trei nivele,jocuri mecanice, spectacole,petreceri si multe surprize.

Timpul alocat unei petreceri pentru copii este de 4 ore. Va asteptam!

Date de contact

0721 223 272

0721 261 632

balonulcopiilor@herastrau.ro

harta mica balonul copiilor

Copyright © 2012 Balonul Copiilor Termeni si conditii

Design si promovare de SiteUP