Petreceri pentru copii in Bucuresti - Locuri de joaca pentru copii - specatacole pentru copii - Balonul Copiilor

Joaca-te intr-o lume de basm!
Rezerva Balonul Copiilor pentru o petrecere de vis

Vreau o rezervare!

Petreceri pentru copii

Balonul Copiilor,prin tot ceea ce ofera,aduce in inimile tuturor copiilor multa bucurie si amintiri de neuitat. Petrecerile pentru copii sunt foarte reusite, atat datorita jocurilor gonflabile uriase, jocurilor electronice, spectacolelor de teatru de papusi care ii acapareaza pe cei mici, cat si clovnilor si animatorilor. Cele 4 ore petrecute la o petrecere pentru copii, le dau tuturor invitatilor posibilitatea de a avea multe reprize de joaca si acces la scena unde au loc spectacole.

Copii

<

Platouri adulți (5 persoane)

 
  Comanda minima: 10persoane (Ex.: 5 copii + 1 platou adulti) Pentru prelungirea programului petrecerii (de 4 ore alocate) se percepe o taxa de 200lei/ora. Se percepe un avans de 200-500 de lei. Rezervarile se fac de marti pana vineri in intervalul 12-20. In situatia in care petrecerea se anuleaza, trebuie sa se anunte inainte cu cel putin o saptamana pentru returnarea avansului. Mix alune si covrigei – 7lei/pers (100gr) Fructe (banane, portocale, struguri) – 8lei/pers (300gr) FUMATUL INTERZIS.

Va asteptam cu drag!

  • petreceri pentru copii
Trimitere Herastrau

Program cu publicul

Vineri: 15-20

Sambata: 10-20
Duminica: 10-20

Program pentru rezervari:
Marti-Vineri: 12-19 (la sediul nostru)
In timpul saptamanii: rezervare on-line (formularul de pe site) sau telefon contact 0721/261.632, pentru relatii si stabilirea unei intalniri.

balonul pe facebook

Balonul Copiilor inseamna

Balonul Copiilor va asteapta cu jocuri gonflabile noi,o structura modulara noua pe trei nivele,jocuri mecanice, spectacole,petreceri si multe surprize.

Timpul alocat unei petreceri pentru copii este de 4 ore. Va asteptam!

Date de contact

0721 261 632

balonulcopiilor@herastrau.ro

harta mica balonul copiilor

Copyright © 2012 Balonul Copiilor Termeni si conditii

Design si promovare de SiteUP