Capacitate petreceri pentru copii in Bucuresti, spectacole, locuri de joaca - Balonul Copiilor

Joaca-te intr-o lume de basm!
Rezerva Balonul Copiilor pentru o petrecere de vis

Vreau o rezervare!

Capacitate Balonului Copiilor

Balonul Copiilor este un balon presostatic cu dubla membrana, avand dimensiunile de 36m lungime, 33m latime si 11,5m inaltimea maxima din centrul sau. Are in componenta doua centrale-una termica ce introduce aerul curat din afara intr-o incapere unde aerul este incalzit si introdus in interiorul balonului la o temperatura reglata din interior (21-24grd.C). Aceasta centrala introduce aerul astfel incat presiunea sa poata sustine balonul la parametrii optimi. A doua centrala este de control-este o centrala cu motor Diesel-astfel incat daca balonul se depresurizeaza din diverse motive (exp. pana de curent, o avarie, vant puternic, etc) aceasta intra in functiune si introduce aer suplimentar din afara pana cand presostatul ii indica presiunea optima reglata. Cele doua straturi ale balonului ii confera o izolatie termica mult mai buna fata de baloanele simple, deoarece intre cele doua straturi se formeaza o perna de aer cald care micsoreaza substantial diferenta de temperatura dintre exteriorul si interiorul balonului. In plus lumina zilei poate patrunde prin cele doua straturi ale balonului.

In interior exista 20 de reflectoare dispuse pe patru randuri, astfel ca seara, luminozitatea este foarte buna, iar lampile speciale creaza o lumina placuta.

Jocurile gonflabile si cele electronice sunt dispuse pe latura din fata si pe cele laterale, fiind creat un spatiu foarte generos in mijlocul balonului pentru petreceri, dar si o zona cu mese si scaune pentru clienti, cat si pentru accesul la scena care este dispusa pe mijlocul laturii din spate. Pe latura din fata si dreapta sunt prevazute cele 3 usi, una rotativa pe unde se face accesul in interior si doua usi de avarie folosite doar de catre personal in situatii de exceptie. Intre cele doua usi este dispus barul si toaleta pentru copii, iar in spatele scenei se afla o zona destinata personalului, dar si un punct de asistenta medicala.

Cei 1200mp care sunt practic intr-o singura incapere, ii confera acestui spatiu de joaca un farmec aparte. Din luna octombrie pana in mai, Balonul Copiilor va asteapta!

Trimitere Herastrau

Program cu publicul

Vineri: 15-20

Sambata: 10-20
Duminica: 10-20

Program pentru rezervari:
Marti-Vineri: 12-19 (la sediul nostru)
In timpul saptamanii: rezervare on-line (formularul de pe site) sau telefon contact 0721/261.632, pentru relatii si stabilirea unei intalniri.

balonul pe facebook

Balonul Copiilor inseamna

Balonul Copiilor va asteapta cu jocuri gonflabile noi,o structura modulara noua pe trei nivele,jocuri mecanice, spectacole,petreceri si multe surprize.

Timpul alocat unei petreceri pentru copii este de 4 ore. Va asteptam!

Date de contact

0721 261 632

balonulcopiilor@herastrau.ro

harta mica balonul copiilor

Copyright © 2012 Balonul Copiilor Termeni si conditii

Design si promovare de SiteUP