Amplasament petreceri pentru copii in Bucuresti, spectacole, locuri de joaca - Balonul Copiilor

Joaca-te intr-o lume de basm!
Rezerva Balonul Copiilor pentru o petrecere de vis

Vreau o rezervare!

Amplasament Balonului Copiilor

Balonul Copiilor este situat in mijlocul parcului Herastrau, in cadrul Complexului Herastrau.Atat Balonul Copiilor (toamna si iarna), cat si Insula Copiilor (primavara si vara)-situata la 100m de balon-beneficiaza de o pozitionare ideala, pe malul lacului Herastrau, intr-un loc cu aer curat, in zona de nord a Capitalei.

Accesul auto se face foarte usor, pe B-dul Aviatorilor, venind dinspre Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, tot drept inainte, iar in capat stanga pe langa lacul Herastrau, pe sos. Nordului. Dupa ambasada Chinei la 200m se face stanga spre CH (Complex Herastrau). A doua varianta este prin Baneasa, dupa ce se coboara podul, se face dreapta pe strada Ceasornicului, iar in capat dreapta pe sos. Nordului si imediat stanga spre CH.

Balonul Copiilor se afla la 10min de zona centrala, cartierul Pipera si la 5min de cartierele Aviatiei si Baneasa, dar si de DN1.


Vizualizare harta marita

Trimitere Herastrau

Program cu publicul

Vineri: 15-20

Sambata: 10-20
Duminica: 10-20

Program pentru rezervari:
Marti-Vineri: 12-19 (la sediul nostru)
In timpul saptamanii: rezervare on-line (formularul de pe site) sau telefon contact 0721/261.632, pentru relatii si stabilirea unei intalniri.

balonul pe facebook

Balonul Copiilor inseamna

Balonul Copiilor va asteapta cu jocuri gonflabile noi,o structura modulara noua pe trei nivele,jocuri mecanice, spectacole,petreceri si multe surprize.

Timpul alocat unei petreceri pentru copii este de 4 ore. Va asteptam!

Date de contact

0721 261 632

balonulcopiilor@herastrau.ro

harta mica balonul copiilor

Copyright © 2012 Balonul Copiilor Termeni si conditii

Design si promovare de SiteUP